En fin alla hjärtans dagkväll

20120214-204150.jpg
Alla hjärtans dag-kvällen skulle egentligen ha spenderats på Chalmers biograf runAn tittandes på filmen ”New year’s eve”, men eftersom jag var dum nog att berätta vad den handlade om, så ville han inte se den längre. Dessutom hade den visst betyget 22 på IMDB, så… Det var rätt kört. Istället sitter vi hemma och tittar på Wipeout och ett och annat avsnitt av serien chuck.
Men… Allt är inte fel med att vara hemma. Det möjliggör exempelvis fruktfatet som syns på bilden ovan, vilket jag gjorde i ordning för kvällen, så att det skulle bli lite trevligare.

20120214-205036.jpg
… Och ingen alla hjärtans dag utan mousserande vin. Just det här är från Chile, och Pierre hittade det i vår lokal från nyårsfesten i arrangerade när han var på plats och städade (som inte var i Chile, utan på Chalmers… Som allt annat) Sedan dess har det legat i kylen och väntat.

Hoppas alla har en fin alla hjärtans dag!
Själv blev jag väckt kvart över åtta av Pierre som stod med en hjärtformad chokladask och några röda rosor. Först trodde jag att han på något sätt hunnit springa iväg till en affär, men snabbt visade det sig att han handlade redan kvällen innan och sedan gömt allt i förrådet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s