Chubby och pinnarna

I backen upp till vår lägenhet från hållplatsen finns det en förmodligen övergiven fotbollsplan. Delvis övergiven är kanske ett bättre ord, förresten, eftersom den används ganska så ofta. Bara inte av fotbollsspelande barn. Planen är också fylld av hål som någon grävt upp och sönderbitna bollar och grejer ligger lite här och var. Hela vägen runt om är den inhägnad med höga staket och vid den enda öppningen har någon satt upp sådana där kompoststaket som man kan köpa i trädgårdsaffärer, ni vet?

Det är förstås någon som börjat använda den här planen som en lekplats för sina hundar, och det lät ju så himla roligt, tyckte vi. Klart att vi måste ta dit Chubby nu när han är med oss och kasta lite pinnar. Det måste ju vara det bästa sättet att trötta ut den där lilla hunden som verkar ha energi så det räcker att värma upp en hel stad i ett år, liksom.

Så… vi gick dit och kopplade av kopplet och OJ, så roligt det var att springa efter bollar och pinnar!

Pierre kastar bollen.

Och så springer vi. fort fort fort så att kameran inte hängde med i det ganska dåliga kvällsljuset.

Han blir alltid lika glad när han fångat en boll. Dock så är han inte jätteintresserad av att komma och lämna bollen tillbaka till Pierre. Han vill hellre springa omkring och bita på den.

Förresten, om ni inte tycker att det ser ut som en boll, så beror det på att Pierre en gång faktiskt gjorde den där med hjälp av gaffatejp och bubbelplast. Då var den nästan rund och allt eftersom Chubby fått bita på den har den blivit plattare och plattare. Men så kostade den ju inga pengar heller, och hans riktiga matte har berättat att han har en ovana att bita sönder sina leksaker rätt fort, så det finns ingen mening i att köpa så himla mycket nytt. När han är hos oss har han en hopknuten handduk och så den där bollen. De håller iallafall rätt bra.

Nu är han lycklig över att ha fångat en pinne, och så går vi snart hem.

Och idag kommer Daniel och Aurora hem från Egypten så ikväll åker vi till Landvetter och sen ska hunden få komma hem igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s